Att göra i närheten av Kalix

Att göra i närheten av Kalix

Hej på er alla goa och glada!

Nu ska jag berätta en rolig sak för imorgon ha vi bokat en annorlunda och spännande upplevelse som teambuilding i kombination med after work. Vi har nämligen bokat Escape Room i Boden. Vi har hört så mycket gott om detta och när vi letade efter något roligt att göra tillsammans i närheten av Kalix så fick vi tips om detta. Några av kollegorna har testat det med sina vänner och hade haft jätteroligt.

Vi brukar försöka att boka någon rolig aktivitet i alla fall en gång på våren och en gång på hösten med syfte att både ha kul tillsammans men också för att stärka teamkänslan. Det är ju bevisat hur mycket det gör för både trivsel, allmänna hälsa och framgång på arbetet. Att ha en bra känsla bland de som arbetar tillsammans gör att sjukskrivningar minskar och dessutom att fler faktiskt stannar längre på samma arbetsplats utan att byta. Har man en stor omsättning av personal så kostar ju det mycket pengar.

Men utan att analysera sönder det här med en massa praktisk fakta så är det verkligen nyttigt och givande att ha roligt ihop med sina kollegor och det tycker jag att vi är väldigt bra på. Det är också härligt att ha något gemensamt att se fram emot och som man sen efteråt kan prata om. För mig är det första gången som jag är med på Escape Room så jag är både pirrig och förväntansfull.

Eftersom jag redan hört så mycket gott om det så kan jag redan rekommendera detta till er om ni bor i närheten av Boden eller Kalix och söker efter något roligt att göra. Oavsett om det är med kollegor, vänner eller med familjen. Nu önskar jag er en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen. Kram på er!


Kommentarer är stängda.