En perfekt dag för att ta bilder

En perfekt dag för att ta bilder

Nu snackar vi om väder alla läsare! Jösses vilken värme det var när jag steg ut genom dörren redan klockan halv åtta i morse, det var knappt så att jag trodde det var sant. Solen sken över Trelleborg och det var inte så att man behövde någon jacka på sig direkt. För en fotograf som mig så är det här ett kanonväder att ta bilder i och undra om jag inte ska ge mig ut senare på dagen för att fånga solnedgången lite. Det var längesedan som jag tog fram min kamera för att knäppa lite schyssta bilder, speciellt lite sommarbilder. Jag vet inte om jag kan kalla mig fotograf riktigt, visst gör jag några mindre plåtningar åt kompisar och så men det inte mitt jobb utan det är mer av ett intresse. För mig handlar det egentligen inte om att bli framgångsrik eller tjäna några pengar, jag vill bara ta fina bilder som jag kan visa upp. Det hade dock varit lite av en dröm att få arbeta som fotograf men jag tror inte riktigt att det är den typen av bilder som jag vill ta. Jag vill inte fotografera säljande bilder utan för mig handlar det mer om kvalitet och om att fånga de finaste händelserna. Men det hade säkerligen varit spännande att få prova på någon vecka som fotograf, dock trivs jag nog lite för bra med mitt nuvarande arbete för att bara släppa det. Så det får förbli ett fritidsintresse och det känns bra. Just i Trelleborg så är det många av mina bilder som tas vid stranden eller vid klippor mot havet. Här finns det verkligen potential att ta många schyssta bilder, speciellt i solnedgången och sådana här dagar när det inte finns ett moln på himlen. Ha en fin dag mina vänner och njut av värmen!


Kommentarer är stängda.