Meditation i Örebro

Meditation i Örebro

God morgon vänner!

I min lägenhet i Örebro sprider sig nu en harmonisk känsla av positiv energi, jag ska så fort det här inlägget är klart dra igång min dagliga meditation. För er som inte vet vad meditation är så kan jag dra en liten kort sammanfattning. Meditation är behandlingen som lindrar din stress samtidigt som den fyller på med ny positiv energi och ger dig avslappning. Det är en stund där man bara får vara sig själv och koppla bort sig från allt runt omkring. Jag kan rekommendera meditation till alla, men främst brukar jag säga åt människor som är stressade att prova på meditation. De flesta människorna vet nog att stress har en negativ påverkan på vårt välmående och jag är en av de personer som inte klarar av stress särskilt bra, därför försöker jag med hjälp av olika sorters behandlingar att bli av med det. Hittills har jag gått på lite diverse behandlingar i Örebro men det var just för meditation som jag fastnade och som jag i fortsättningen kommer att använda mig av. Jag brukar antingen sitta hemma själv i min lägenhet och meditera eller så brukar jag åka till Shenqi Energi o Hälsa som ligger en bit utanför Örebro och som erbjuder meditation. Till en början åkte jag bara till Shenqi Energi o Hälsa så att jag kunder lära mig grunderna för att sedan kunna praktisera meditation hemma. Så känner du av att du är lite stressad och skulle behöva en lugn stund för att komma bort från all stress? I så fall kan jag verkligen rekommendera dig att prova meditation. Det finns också en rad andra behandlingar som kan passa dig, vissa av mina vänner föredrar massage och healing för att öka sitt välmående. Man får helt enkelt prova sig fram för att hitta det som passar en själv bäst.  


Kommentarer är stängda.