Studio Kropp och Sinne i Getinge

Studio Kropp och Sinne i Getinge

God morgon, hur har ni det i vår-vädret runt om i landet? Här är det super! Idag så måste jag bara skriva och berätta för er om en massage i Halmstad som jag fick häromdagen och bara tipsa er om den för det är helt klart den bästa som jag någonsin fått. Stället som jag var på heter Studio Kropp och Sinne i Getinge.

Jag har länge haft problem med att min rygg låser sig och krampar och fick därför tipset av min sjukgymnast att uppsöka en massör. Jag letade runt ett tag efter en massör som jag tyckte kändes bra och hittade tillslut denna massage i Halmstad. Jag bokade en tid och gick dit, möttes direkt av en super trevlig kvinna som hälsade mig välkommen och visade vart jag skulle. Hon frågade sedan om det var någon speciell anledning till att jag kom dit eller om det var för att slappna av, jag förklarade mitt problem med min rygg och hon visste direkt vad hon skulle göra för att hjälpa mig. Det var tydligt under hela behandlingen att hon verkligen var fokuserad och att jag skulle gå därifrån med en bättre känsla i kroppen. Hon var noga med att det under hela behandlingen skulle kännas bra för mig och att jag skulle vara bekväm. Är ni sugna på att få en riktigt bra massage i Halmstad så kan jag absolut rekommendera er att gå hit. Jag kan lova att ni kommer bli väl behandlade och ni kommer ha en mycket bättre känsla i kroppen när ni lämnar, mitt problem jag hade med att ryggen krampar är helt borta.


Kommentarer är stängda.